Info Booster introduceert de “Data Booster”

Voor meerdere projecten introduceert Info Booster de betrouwbare en robuuste “Data Booster”. Info Booster heeft de Data Booster hardware ontwikkeld om gegevens van verschillende gegevensbronnen te verzamelen en om te zetten in een leesbaar formaat voor het Info Booster narrowcasting systeem. “Data Booster” verbindt zich met hardware / software van derden, functioneert als interne distributieserver, fungeert als afstandsbediening, enz.

Data-booster-v1

 

De “Data Booster” biedt onze klanten vele mogelijkheden:

  • “Data Booster” regelt de communicatie tussen de Info Booster narrowcasting oplossing en hardware/software van derde partijen. Bijvoorbeeld: Automatische deuropeners, Licht-controllers, IP-camera’s (beveiliging), Alarm-systemen (brand, ontruiming, etc.), Bewegings-sensoren, etc.
  • “Data Booster” kan worden ingezet als een interne distributie-server voor de lokaal aanwezige Info Booster mediaspelers. De Info Booster mediaspelers hebben zo geen verbinding met het internet meer nodig, maar halen alle relevante informatie vanaf de “Data Booster” welke zich binnen het eigen netwerk bevindt.
  • “Data Booster” kan functioneren als een afstandsbediening. Het is mogelijk om direct elke afspeellijst op te starten middels triggers van externe systemen of via een lokale webpage. U kunt bijvoorbeeld uw presentaties eenvoudig afstemmen aan uw publiek, zijn er veel vrouwen in de winkel? stem uw advertenties dan af op vrouwelijk publiek.
  • Converteer vertrouwelijke informatie binnen uw netwerk via een betrouwbare bron, de “Data Booster”, zonder enige interactie met het internet.
  • “Data Booster” converteert data van interne processen naar leesbare data voor klanten en werknemers.
  • “Data Booster” converteert data van uw databases voor gebruik in combinatie met de Info Booster widgets.