Een volgnummer-systeem in de apotheek

Wederom heeft Info Booster haar narrowcasting oplossing uitgebreid met extra functionaliteit. Voor enkele van onze klanten hebben wij het reeds aanwezige volgnummer-systeem gekoppeld aan de Info Booster narrowcasting oplossing. Overzichtelijk wordt op de narrowcasting schermen de nummers getoond welke op dat moment geholpen worden. De klanten weten nu wanneer ze geholpen worden én aan welke balie ze verwacht worden. Tevens is inzichtelijk hoelang de klant nog moet wachten.

INFO-BOOSTER NUMMERSYSTEEM

NUMMER-CONTROL

De apothekers-assistenten kunnen eenvoudig via een op de balie gemonteerd touchscreen de nummers verhogen en eventueel verlagen. Automatisch verschijnt het laatste nummer in een afwijkende kleur op het narrowcasting scherm.

Optioneel kan het nummer ook op een scherm bij de relevante balie getoond worden. Uiteraard dit allemaal in de huisstijl van de klant. Het volgnummer-systeem wordt lokaal aangestuurd met de speciaal door Info Booster ontwikkelde Data Booster.

NUMMERSYSTEEM-BALIE-1