Gezondheidscentrum Didam stapt over op Info Booster

Het Gezondheidscentrum te Didam is overgestapt op de Info Booster narrowcasting oplossing om haar cliënten te informeren over de aanwezige disciplines. Middels een zestal informatieschermen worden de cliënten geïnformeerd over de diensten en disciplines van Gezondheidscentrum Didam.
gezondheidscentrum_didam_beter_samen
Gezondheidscentrum Didam is overgestapt op Info Booster omdat het werken met Info Booster zo eenvoudig en intuïtief is. Een ieder kan eenvoudig zijn/haar presentatie voorbereiden en distribueren over de aangesloten informatie-schermen en middels de speciale Info Booster wachtkamer-modulen worden de patiënten eenvoudig geïnformeerd over de wachttijden!
DSCN4084
Het Gezondheidscentrum is gelegen in het centrum van Didam. In één gebouw kunnen cliënten terecht met de meeste hulpvragen. De disciplines in het Gezondheidscentrum werken zoveel mogelijk samen, met als doel de gezamenlijke zorgverlening zo goed mogelijk te laten aansluiten op de zorgbehoefte van de cliënt.