NXP gebruikt Info Booster voor aansturing videowall

NXP gebruikt Info Booster voor aansturing videowall

Voor het verwelkomen en informeren van bezoekers en werknemers heeft NXP een 3×3 videowall ge├»nstalleerd in de welkomsthal. NXP heeft de Info Booster narrowcasting oplossing geselecteerd voor het maken en distribueren van de presentaties naar deze videowall.

NXP heeft de Info Booster oplossing gekozen omdat Info Booster een robuuste, flexibele en makkelijk te gebruiken narrowcasting oplossing is. Iedereen kan zijn/haar presentatie met Info Booster voorbereiden en distribueren naar (een netwerk van) aangesloten displays, of dit nu een videowall is of een netwerk van duizenden displays.

P1010289

NXP Semiconductors N.V. (NASDAQ: NXPI) creates solutions that enable secure connections for a smarter world. Building on its expertise in high-performance mixed signal electronics, NXP is driving innovation in the areas of connected car, security, portable & wearable, and the Internet of Things. NXP has operations in more than 25 countries, and posted revenue of $5.65 billion in 2014.